باکس ایران -اموزش نرم افزار این وبلاگ در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است. ![]() ![]() ![]() ![]() درباره وبلاگ سایتی برای وبمسترها و اموزش استفاده از اینترنت برای کسب درامد و اموزش nod 32 ,photoshopمایا و ویندوز مدیر وبلاگ : Mohsen موضوعات مطالب اخیر
آرشیو وبلاگ پیوندهای روزانه نویسندگان صفحات جانبی برچسبها آمار وبلاگ
![]() جمعه 8 دی 1391 :: نویسنده : Mohsen
درس سوم اموزش مقدماتی مایا درس سوم : Panels پنلها همان نماهای دیدی هستند که پروژه در آن اجرا میشود. نام پنل در پایین و وسط هر صفحه نوشته میشود. نمای دید پنلها چهار جهت دارد: Perspective، Top، Front، Side. نمای persp کاملا از قوانین دید انسان پیروی میکند؛ اما سه نمای دیگر زاویه دید علمی دارند.
Panel Menu
مثلا در مورد کره، شعاع نوشته میشود و همچنین برای مخروط، شعاع و طول قاعده. قسمت layer مربوط به کار با لایه است. ایجاد لایه، پیدا و پنهان نمودن لایه و قرار دادن اشیا مختلف در لایههای مختلف در این قسمت قابل انجام است.
این قسمت بیشتر مربوط به انیمیشن سازی است ولی در مدل سازی هم استفاده میشود. زمان بندی انیمیشن در این قسمت انجام میشود. اعدادی که روی نوار زمان مشاهده میشود، شمارهٔ فریم را نشان میدهد و طبق استاندارد انیمیشن، به صورت پیش فرض، هر ۲۴ فریم ۱ ثانیه است. در واقع ما در زمان بندی با فریمها کار میکنیم و نه ثانیهها.شمارهٔ فریمی که انتخاب کردهایم، در جعبهٔ متنی سمت راست نوار زمان حک میشود و علامتهای منتهی الیه سمت راست نیز برای Play کردن و حرکت بین فریمها هستند.
Range Slider زیر نوار زمان قرار دارد و از یک نوار لغزنده در وسط و دو کادر در سمت راست و دو کادر در سمت چپ تشکیل شده است. دو دستگیرهٔ لغزنده این امکان را به شما میدهد تا یک مقطع زمانی را به دلخواه خود از کل زمان پروژه انتخاب کنید. به عنوان مثال ممکن است کل پروژهٔ شما، ۱۰۰۰ فریم باشد و شما میخواهید روی فریمهای ۳۰۰ تا ۳۵۰ کار کنید؛ پس دستگیرهٔ سمت چپ را حرکت میدهید تا پنجرهٔ مجاور نوار لغزنده در سمت چپ عدد ۳۰۰ را نشان دهد و لغزندهٔ سمت راست را هم حرکت میدهید تا پنجرهٔ مجاور آن در سمت راست عدد ۳۵۰ را نشان دهد. پنجرهٔ منتهی الیه سمت چپ، اولین فریم کل پروژه و پنجرهٔ منتهی الیه سمت راست، آخرین فریم کل پرژه را نشان میدهد.
در کادر سفید رنگ سمت چپ هم میتوان دستورات را به جای استفاده از آیکنها و منوها تایپ کرد. مثلا میتوانیم برای Delete کردن یک شئ کلمهٔ Delete را در کادر سفید تایپ کنیم یا برای ایجاد یک شکل پیش فرض، نام آن را تایپ کنیم. قسمت خاکستری رنگ، Feedback و قسمت سفید رنگ، Entries نام دارد.
شامل توضیحاتی است راجع به ابزاری که مکان نما روی آن قرار دارد و یا طرز استفاده از ابزار را به طور خلاصه توضیح میدهد نوع مطلب : اموزش گرافیک، برچسب ها : لینک های مرتبط : ![]() ![]() كد جاوا اسكریپت من میگم |
||